Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of the Mountain είναι το νέο expansion του Legends of Runeterra

*
Το δωρεάν ψηφιακό card game της Riot Games, Legends of Runeterra μόλις αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για το νέο expansion που έρχεται στο παιχνίδι. Έχοντας τον τίτλο Call of the Mountain, το expansion μας ταξιδεύει στην ορεινή περιοχή Targon στις 26 Αυγούστου, ενώ όπως φαίνεται, το Call of the Mountain αποτελεί το πρώτο εκ των τριών expansion που συνδυαστικά θα συνιστούν ένα μεγάλο και ολοκληρωμένο σετ καρτών.

Το Legends of Runeterra εντάσσει πρωτότυπους μηχανισμούς στον κόσμο των card games, οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει το μέλλον του τίτλου. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και μία εικόνα που εξηγεί λίγο πιο αναλυτικά το roadmap του Call of the Mountain.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*